april, 2020

9apr17:00Skärtorsdag - Bryggarmingel med Remmarlöv & KBK!Provsmakning & burgare!

Mer

Detaljer

Kicka igång påsken med oss på Gästis!

I år kör vi ett uppdaterat koncept och har bjudit in Remmarlöv & Kornheddinge bryggerikompani för en spännande AW. Vilka ölsorter blir dina favoriter?
Det blir skönt häng, ölsnack med bryggarna, provsmakningshäfte & schyssta Gästisburgare!

Burgare, 160:-
Provsmakning 5*10cl, 120:-

Under kvällens lopp presenterar de båda bryggerierna sig och berättar lite om sin bryggfilosofi, bakgrund & nyheter bl.a

Samla ihop ett gäng glada kompisar och kom till oss för att uppleva allt detta.

Välkomna att boka på 046-25 40 02 ♥

 

 

—Lite info om bryggarna—

KBK tappar upp favoriter och nya experiment på skärtorsdagen på Staffanstorp Gästis.

Kornheddingebryggerikompani är Staffanstorps egna lokala bryggeri, vi tar steget längre och arbetar så långt det går med att brygga på egna eller lokala råvaror. Med en av Sveriges största humleodling som granne med bryggeriet är det spännande att premiera Skånsk humle! Bryggeriet brygger gärna öl inspirerade av belgisk ölkultur, men testar gärna runt och har såklart ett stort experiment intresse av att ta fram spännande nya öl.

 

Remmarlövs gårdsbryggeri hittar du i byn Remmarlöv, väster om Eslöv. Här har de bryggt öl sedan 2014 på vatten från egen brunn. Tilll en början var bryggeriet ett sidoprojekt till lantbruket men nu har bryggeriet växt och tagit en stor del av gårdens sysslor.

Grundpelaren i bryggandet är välbryggt, lanserat öl med rena smaker. Huvudsakligen bryggs ölen med svensk basmalt, vatten från egen brunn och ölen filtreras när stilen kräver det. Ca. 1/2 av de ordinarie ölsorterna är ekologiskt framställda.

Tid

(Torsdag) 17:00

Plats

Staffanstorps Gästis

Stationsvägen 2 • 245 32 Staffanstorp • 046-25 40 02

Kontakta oss!

Skicka gärna ett meddelande så hör vi av oss till dig så fort vi kan!

winemakers dinner, klagshamns vingård, staffanstorps gästispåsk, gästis, staffanstorp, smörgåsbord, smörgåsboor, påskaboor, påskbord
X