GÄSTGIVAREGÅRD Hotell Restaurang Event Välkomna till Staffanstorps . .
 

För avhämtning

För avhämtning

Helgmeny

Vi erbjuder en riktigt trevlig helgmeny varje helg, så att ni kan njuta av Gästis goda mat hemifrån!

Maten hämtas kall med instruktioner kring hur maten skall värmas. På så sätt kan du själv välja när du vill avnjuta din mat!

Maten står sig med enkelhet över helgen i kylen.

Menyn finns som original, veg & fisk! Till varje meny finns en vinrekommendation.

 

BRA ATT VETA

Beställes senast torsdag kl 12.00 på info@staffanstorpsgastis.se / 046-25 40 02.

Hämtas mellan 15.00 & 18.00 på fredagar.


ORIGINALET

– Förrätt –
Skånsk grön sparris, tryffelsalami gjord på skånsk utegris, tryffelemulsion, thaibasilika, friterad quinoa

– Varmrätt –
Rosastekt oxfilé, kroppkaka fylld med vinkokt fläsk, rödvinssås, skånska bönor, 
salsa på tomat, salladslök & ekologisk Österlensaffran

– Dessert –
Rabarberkaka med mandel, vallmofrö & citron, vispad vaniljpannacotta, pekannötter

– 350 kr –

 

VINREKOMMENDATION

Klicka här för vinförslag


VEGETARISK

– Förrätt –
Skånsk grön sparris, brynt bröd, tryffelemulsion, thaibasilika, friterad quinoa

– Varmrätt –
Morotssnäcka, honung, pistagenötter, syrad grädde, nypotatis

– Dessert –
Rabarberkaka med mandel, vallmofrö & citron, vispad vaniljpannacotta, pekannötter

– 350 kr –

 

VINREKOMMENDATION

Klicka här för vinförslag


FISK

– Förrätt –
Skånsk grön sparris, handskalade räkor, tryffelemulsion, thaibasilika, friterad quinoa

– Varmrätt –
Hälleflundra, kokt nypotatis, rödvinssås, skånska bönor, 
salsa på tomat, salladslök & ekologisk Österlensaffran

– Dessert –
Rabarberkaka med mandel, vallmofrö & citron, vispad vaniljpannacotta, pekannötter

– 380 kr –

 

VINREKOMMENDATION

Klicka här för vinförslag



Se fler  

Menyer

X