Förslag på
Förslag på
Nedan presenteras förslag på några klassiska men ändå moderna Gästismenyer.
Se dem som inspiration om du själv vill komponera din meny, eller beställ menyerna precis som de är.
Vi lämnar gärna förslag på lämpliga drycker.
Menyerna gäller för minst 20 personer och måste bokas minst två veckor i förväg.
Lättrökt röding med blomkålspuré, dill- gräslökskräm, örtsallad, rotfruktskrisp samt krasse.
Rosastekt kalvrygg, liten wallenbergare serveras med säsongs primörer, vedrökt sidfläsk, calvadossky samt forsjepotatis.
Brynt vit chokladmousse med hallonglass, hallon, chokladsmulor, sockerkristall
Krämig jordärtskockssoppa med tartar på kräfta & äpple serveras med friterad svartrot samt körvel.
Lättrimmad torskfilé med syrad kål, vinkokt sidfläsk serveras med beurre blanc med vit choklad samt friterad svartrot & dill.
Variation på choklad, sorbet, mousse & kaka serveras med hallon & maräng.
Terrin på pilgrimsmussla & röding, örtkräm, blomkålscrudité, sparris, picklad lök, smörgåskrasse
Rosastekt oxfilé med ragu på högrev, potatiskaka, primörer efter säsong, selleripuré, friterad lök, madeirasås, körvel
Tonkabönsglass med ekologisk vanilj serveras chokladmousse, rabarber och kardemummasmulor.
Hjorttartar, 63-gradigt ägg, svamppuré, brynt smör, friterad lök, körvel
Tuppballutine, smörstekt hummer, confiterad morot, parmesan chips, tryffelsky, pure på potatis- & prästost, vattenkrasse
Blåbärskaka, champagnesorbet, chokladsmulor, sockerkristall, brynt vit choklad
Ballotin på torsk & pilgrimsmussla, ostronvelouté, friterad lök, krasse, körvel
Rosastekt oxfilé med ragu på oxkind & murklor, smörstekt hummer, rotfruktspuré, hasselnötter, babymorötter, variation på lök & örter
Mörk chokladmousse med rostade pistagenötter, rosé champagnesorbet, hallon i variation, nötkräm, sockergarnityr
4 sorters ostar, 2 marmelader & hårt bröd
Läs mer