Njutningsfull
Njutningsfull
Vår vintermeny serveras parallellt med våra härliga julbord.
Välkommen till bords önskar Marcus Hester – kökschef med personal
Vintermenyn serveras torsdag – söndag på Gästgivaregården. Se öppettider
Varje månad presenterar vi en särskilt komponerad flerrätters meny med säsongens bästa råvaror!
Krabbkaka med citrus & kampotpeppar, umamikräm, krispigt rispapper, rosenkål, dillolja
Bogbladsinnerfilé, pilgrimsmussla, savoykål, Sandefjordsås, chorizoolja, äpple -& timutpepparsalsa
Smörstekt mjuk pepparkaka, karamellmousse, syltad havtorn, knäckflarn, sockersnö
Varje månad presenterar vi en särskilt komponerad flerrätters meny med säsongens bästa råvaror!
Ekfatslagrad fetaost, friterad rosenkål, umauikräm, rispapper, dillolja
Stekt kittost från Föllinge, bakad rotselleri, Sandefjordsås, salsa på äpple & timutpeppar
Smörstekt mjuk pepparkaka, karamellmousse, syltad havtorn, knäckflarn, sockersnö
Läs mer