GÄSTGIVAREGÅRD Hotell Restaurang Event Välkomna till Staffanstorps . .
 

Vår policy

Vår policy

GDPR

Den 25 maj 2018 fick Sverige och hela EU en ny lag – GDPR (General Data Protection Regulation). Den ersätter den gamla lagen PUL, personuppgiftslagen.

Det skydd och den lag som fanns tidigare – PUL (personuppgiftslagen) har förstärks via denna lag och det innebär att vi, vid vissa tillfällen kommer behöva fråga er hur vi får lov att hantera era uppgifter, ex. namn, mail, adress, telefonnummer, bokningshistorik mm.

Genom att godkänna våra villkor, godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter. Ni har rätt att få tillgång till de uppgifter som vi lagrar, och få information kring var det lagras.

När du gör en bokning på Staffanstorps Gästis Hotell AB / Staffanstorps Gästis Restaurang AB behöver vi viss information om dig/er för att kunna hantera och garantera bokningen. Vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning.

Önskar du få erbjudanden och nyhetsbrev framöver behöver du själv anmäla detta. Genom att anmäla dig godkänner du våra villkor. Trots ditt godkännande kan du när som helst avregistrera dig.

Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter såsom lagen föreskriver.

Vi förbehåller oss rätten att dela dina uppgifter med underleverantör, tex aktivitetsarrangör, när det är nödvändigt för att vi ska kunna ge dig bästa möjliga service, eller i de fall då särskilda skäl föreligger, t.ex. att polis, åklagare eller annan myndighet begär uppgifter.

Vi använder informationen för att kunna identifiera dig som kund hos oss och uppgifterna kommer att finnas hos våra personuppgiftsbiträden bl.a. Visbook, Bookvisit och Caspeco.

Staffanstorps Gästis Hotell AB / Staffanstorps Gästis Restaurang AB sparar dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att uppnå de ändamål som beskrivs i policyn. Om du avregistrerar dig från våra tjänster tar vi bort dina personuppgifter så snart vi kan.

 

KAMERAÖVERVAKNING

Staffanstorps Gästis Hotell använder sig av kamerabevakning för att förebygga brott & att öka tryggheten för våra gäster samt personal.

    • Adam Thorstensson 046-254002/Johan Hargemyr 046-254002 är personuppgiftsansvariga.

 

    • Bevakningsmaterialet lagras i 30 dagar.

 

 

    • Är du inte nöjd med hur vi sköter vår kamerabevakning? Hör av dig till oss i första hand. I andra hand kan du anmäla det till integritetsskyddsmyndigheten.

 

    • Vi är inte skyldiga att kamerabevaka enligt lag eller avtal. Kamerabevakning sker för att förebygga brott & att öka tryggheten för våra gäster samt personal.

 

    • Polismyndigheten har rätt att använda sig av det insamlade materialet.

 

    • Vi kommer inte överföra våra uppgifter till tredje land.

 

  • Sparade uppgifter kan användas till bevis för att lösa brott.

 

X