GÄSTGIVAREGÅRD KONFERENS Hotell Restaurang Välkomna till Staffanstorps . .
 

Mat som lagas

Mat som lagas

Med kärlek

Vi är stolta över vårt vackra landskap och alla fantastiska produkter som odlas i den skånska myllan. Som Gästigivaregård hyllar vi vårt historiska arv. En av våra mest uppskattade klassiker är äggakagan!

På vår anrika Gästgivaregård från 1880 serverar vi luncher, À la carte & traditionsenliga middagar så som gåsamiddagar & julbord. Här njuter man av historiens vingslag i gemytlig och ombonad miljö. På sommaren är vår stora uteservering öppen, väderskyddad vid behov & med en fantastisk utsikt över vår vackra park.

I hotellbyggnaden hittar ni vår Jaktbistro, som erbjuder lite lättare förtäring i en modernare & harmonisk miljö. Öppet för allmänheten mån – ons kl 17.00 – 21.00. […]

 


”Vi fokuserar på våra årstider och vår skånska mattradition med närproducerade råvaror från gård, jord, skog och hav. Med utgångspunkt från våra skånska rötter med lång matkultur jobbar vi med nytänk och influenser från övriga världen. Vi låter klassisk husmanskost influeras av populära trender och vår egen passion. På Gästis får du en gemytlig och familjär upplevelse med hög klass på råvarorna och mycket fokus på smaken där kvalité och vår stolthet ger dig den bästa upplevelsen.” – Marcus Hester, Köksmästare


 

 

[…] På dryckessidan samarbetar vi med bl.a Klagshamns vingård, Hällåkra, Sövde musteri, Kornheddinge BryggeriKompani och Österlenbryggarna för att kunna servera helskånska menyer till de gäster som så önskar. Vi kryddar våra snapsar själva enligt Jimmy Olssons tradition. Många av kryddorna har växt i den allra närmaste omgivningen.

Varmt välkomna till våra restauranger!
Adam Thorstensson, Krögare

 
 
 


Våra  

Menyer

 

AKTUELLT

JULBORD

Vår historiska miljö & välrenommerade kök garanterar stämningsfulla julbord!

 

AKTUELLT

NYÅR

Stämningsfullt nyårsfirande, 4-rätters meny & Frazzez orkester som underhåller!

 

AKTUELLT

JULTALLRIKAR

Kan inte du komma till julbordet så kan julen komma till dig i form av jultal...