Festliga
Festliga
Planerar ni fest? Till varje lyckad fest krävs det riktigt god mat – mat som lagas med kärlek!
Se dem som inspiration om du själv vill komponera din meny, eller beställ menyerna precis som de är.
Vi lämnar gärna förslag på lämpliga drycker, utöver de som presenteras i menyerna.
Menyerna gäller för minst 20 personer och måste bokas minst två veckor i förväg.
Naturligtvis löser vi specialkost utöver dessa menyer.
Gästis Skagen på handpillade lyxräkor. Serveras med mixsallad, gurka från Helsingborg, citron, rom, svartpeppar
Löjrom med råraka på potatis från Löderup, rödlök från Saffranstorp, syrad grädde, örtsallad, Tellicherry peppar
Timutpepparsotad ryggbiff, färskostkräm med fermenterad grön chili, rucola, rostad mandel, friterad panko, örtolja
Råraka på potatis från Löderup, havsrom, rödlök från Saffranstorp, syrad grädde, örtsallad, Tellicherry peppar
Rosastekt ryggbiff, primörer efter säsong, krämig sås på fermenterad peppar, potatiskaka med lagrad skånsk ost, örtskott från Höllviken
Rosastekt Oxfilé, primörer efter säsong, krämig sås på fermenterad peppar, potatiskaka med lagrad skånsk ost, örtskott från Höllviken
Bakad tuppfilé, säsongens primörer, brynt smörsås, dragonolja, potatis- & palsternackspuré, örter från Höllviken
Bakad torskfilé, syrad rödkål, smörsås med vit choklad, gräslök, krasse, friterad svartrot, potatispuré
Chokladfondant med hemgjord vaniljglass, halloncoulis, rostade nötter
Vispad vaniljpannacotta, flädersorbet, citroncurd, färska bär
Chokladmousse, chokladkaka smaksatt med yuzu, rostad vit choklad, oxalis, jordgubbe
Tårta på buffé
Läs mer