Njutningsfull
Njutningsfull
Vår À la carte skall upplevas som en avspegling av säsongen. Våra kockar har låtit höstens goda inspirera till menyn.
Välkommen till bords önskar Marcus Hester – kökschef med personal
À la carte serveras torsdag – söndag på Gästgivaregården. Se öppettider
Varje månad presenterar vi en särskilt komponerad flerrätters meny med säsongens bästa råvaror!
Friterad tupprillette, svampkräm, riven tryffelpecorino, svartkål, myltade havtorn
Mjukbakad vildsvinskarré, potatis- & rotselleripuré, rödvinsjuice, rödbetskompott med valnötter, picklad gulbeta, körvel- & mikroskottssallad
Citrusbrûlée, syltade hjortron, vit chokladganache, pistagenötter, skogsflarn
Våra sommelierer har satt ihop ett fantastiskt vinpaket till månadens 3-rätters meny!
Gästis Skagen på handpillade räkor, serveras med våffla, gurka, havsrom, citron, örtsallad & örtolja
Buffelmozzarella, tomater, gremolata på basilika, skånsk tryffelsalami, friterat ströbröd, örter från Kabbarp
Friterad tupprillette, svampkräm, riven tryffelpecorino, svartkål, myltade havtorn
Mango- & svartvinbärschutney, chili & körvel, bönor & primörer, portvinssås, friterad potatis, örter från Kabbarp
Beurre blanc, gräslök, rostad mandel, primörer, krassesallad , potatis med dill, körvelolja
Mjukbakad vildsvinskarré, potatis- & rotselleripuré, rödvinsjuice, rödbetskompott med valnötter, picklad gulbeta, körvel- & mikroskottssallad
Pinsa på semolinamjöl med betor, getost, honung från Saffranstorp, kastanjer, krasse
Äggakaga med stekt fläsk & rårörda lingon
Fråga din servitör gällande reglerna
Handpillade räkor, majonnäs, ägg från frigående höns, primörer, bröd bakat på skånskt vetemjöl från Ramlösa
Serveras med syrade betor från Fjälkinge, ägg från frigående höns, lingon- & vitlökssmör, rödvinsås
Stekt falukorv, chorizoemulsion, senap, gurka, friterad lök och rotfrukter, stekt fläsk
Blåbärsparfait, vaniljsmulor, jordnötsganache, svartvinbärssås
Citrusbrûlée, syltade hjortron, vit chokladganache, pistagenötter, skogsflarn
Veckans sorbet eller glass med chokladgarnityr
Handgjorda chokladpraliner från Bergklint, Staffanstorp
Ostgratinerat bröd med gurkstavar
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon och kvällens potatisgarnityr
Liten äggakaga med fläsk och rårörda lingon
Glass med chokladsås
Pannkakor med glass, hemkokt sylt och chokladsås
Samtliga förrätter och varmrätter i övriga menyer kan fås som barnportioner till reducerat pris.
Läs mer