Njutningsfull
Njutningsfull
Hösten & vintern på Gästis är en härlig tid! Våra skånska högtider får ett centralt fokus för att kunna erbjuda er den bästa upplevelsen. Julbordet är nu uppdukat i vårt julpyntade hus. Välkommen in i vintermyset!
Parallelt med våra julbord serverar vi rätter från vår vintermeny, se mer nedan.
Välkommen till bords önskar Marcus Hester – kökschef med personal
Menyn serveras torsdag – söndag på Gästgivaregården. Se öppettider
Gulbetssoppa, halstrad pilgrimsmussla, picklad chili, rostad kavring, timjansolja
Oxfile, rillette på högrev, murkelsås, friterad risottoboll med bokspånsrökt Vesterhavsost från Danmark, krispig svartkål, kryddiga skott
Nutella semifreddo, blodapelsinsorbet, hyvlad mörk choklad, knäckflarn
Våra sommelierer har satt ihop ett fantastiskt vinpaket till månadens 3-rätters meny!
Gulbetssoppa med friterad rosenkål, rostad kavring, timjansolja
Friterad Risottoboll med bokspånsrökt Vesterhavsost från Danmark, rostad rotselleri, svartkål, rårörda lingon, kryddiga skott och hyvlad Vesterhavsost
Nutella semifreddo, blodapelsinsorbet, hyvlad mörk choklad, knäckflarn
Våra sommelierer har satt ihop ett fantastiskt vinpaket till månadens 3-rätters meny!
Läs mer