GÄSTGIVAREGÅRD KONFERENS Hotell Restaurang Välkomna till Staffanstorps . .
 

Njutningsfull

Njutningsfull

A la carte

Hösten & vintern på Gästis är en härlig tid! Våra skånska högtider får ett centralt fokus för att kunna erbjuda er den bästa upplevelsen. Julbordet är nu uppdukat i vårt julpyntade hus. Välkommen in i vintermyset!

Parallelt med våra julbord serverar vi rätter från vår vintermeny, se mer nedan.

Välkommen till bords önskar Marcus Hester – kökschef med personal

Menyn serveras torsdag – söndag på Gästgivaregården. Se öppettider

 

JULBORD

Läs mer om vårt redigt skånska julaboor!

Läs mer

 

VINTERMENY

 

FÖRRÄTT

Gulbetssoppa, halstrad pilgrimsmussla, picklad chili, rostad kavring, timjansolja

VARMRÄTT

Oxfile, rillette på högrev, murkelsås, friterad risottoboll med bokspånsrökt Vesterhavsost från Danmark, krispig svartkål, kryddiga skott

DESSERT

Nutella semifreddo, blodapelsinsorbet, hyvlad mörk choklad, knäckflarn

3 rätter 685KR

 

VINPAKET

Våra sommelierer har satt ihop ett fantastiskt vinpaket till månadens 3-rätters meny!

450kr

 

 

VEGETARISK MENY

 

FÖRRÄTT

Gulbetssoppa med friterad rosenkål, rostad kavring, timjansolja

VARMRÄTT

Friterad Risottoboll med bokspånsrökt Vesterhavsost från Danmark, rostad rotselleri, svartkål, rårörda lingon, kryddiga skott och hyvlad Vesterhavsost

DESSERT

Nutella semifreddo, blodapelsinsorbet, hyvlad mörk choklad, knäckflarn

3 rätter 685KR

 

VINPAKET

Våra sommelierer har satt ihop ett fantastiskt vinpaket till månadens 3-rätters meny!

450kr

 



Läs mer  

Menyer