Ljuvlig
Ljuvlig
Under gåssäsongen serveras ingen A la carte.
Nu är det dags för en redi´ gåsamidda´!
Att vid denna tiden på året äta gås är en gammal tradition och just denna betraktas som en av de viktigaste (& godaste) Skånska traditionerna.
Att avnjuta ett gåsagille i vår historiska miljö med vårt välrenommerade kök är en fröjd för både öga, gom & strupe!
Visste du om att du även kan avnjuta vår gås hemma?
Maten hämtas kall, med skriftliga instruktioner kring uppvärmning samt uppläggningsförslag på bild.
Erbjuds tors-sön under gåsaperioden.
Pris enl nedan. Måste förbeställas.
Visste ni att man kan boka gåsen i paket med övernattning på vårt nya hotell, direkt på vår hemsida?
Vi ser gärna att ni föranmäler er ankomst till restaurangen.
– Aperitif –
Vildgåsbröst & gåslever med grön tomatmarmelad
– Förrätt –
Gästis svartsoppa, serveras med korv av kråset
alt. Skaldjurssoppa med kräft- & äppletartar samt dillskum
– Varmrätt –
Knaperstekt gås med ragu på katrinplommon & confiterat lår serverat med rödkål, brysselkål, bakat äpple & stekt potatis
– Dessert –
Gästis hemgjorda äpplekaga med vaniljsås, kanel- & vaniljsorbet
Serveras 27/10 – 19/11
VUXEN 785 kr
701 kr ex. moms
UNGDOM (9 – 13) 393 kr
BARN (0 – 8) 196 kr
(Övriga tider bokas enl. ök.)
Torsdag & Fredag
Från kl 18:00 –
Lördag
12:00 – 16:00
18:00 – 23:00
Söndag
12:00 – 16:00
Mårtensafton 10/11
18:00 – 23:00
Fars dag 12/11
11:30 – 14:30
16:30 – 19:30
AKTUELLT
AKTUELLT
AKTUELLT