Gåsamiddag

Nu är det dags för en redi´ gåsamidda´! Att vid denna tiden på året äta gås är en lång tradition – och en mycket viktig sådan här i Skåne.  Gästis gåsamiddag serveras mellan den 23 oktober och den 15 november. Varmt välkomna!

Avhämtning: Självklart erbjuder vi även gåsen för avhämtning. Maten hämtar du kall här på gästis. Med dig får du skriftliga instruktioner om uppvärmning samt uppläggningsförslag på bild. Avhämtning erbjuds torsdag till söndag mellan den 23/10 och 15/11.

 

Meny

 

– Aperitif –

Vildgåsbröst & gåslever med äpplemarmelad

– Förrätt –
Gästis svartsoppa, serveras med korv av kråset
alt. Skaldjurssoppa med kräft- & äppletartar samt dillskum

– Varmrätt –
Knaperstekt gås med ragu på katrinplommon & confiterat lår serverat med rödkål, brysselkål, bakat äpple & stekt potatis

– Dessert –
Gästis hemgjorda äpplekaga med vaniljsås, kanel- & vaniljsorbet

 


Vecka 43-44

Vuxen / 555 kr

Ungdom 9-13 år / 278 kr

Barn 0-8 år / 139 kr

 

Vecka 45-46

Vuxen / 625 kr

Ungdom 9-13 år / 313 kr

Barn 0-8 år / 156 kr


SITTNINGAR

Övriga tider bokas enligt överenskommelse

Torsdag:
Från 18:00 –

Fredag:
Från 18:00 –

Lördag:
13:00 – 17:00
18:00 – 23:00

Söndag:
13:00 – 17:00

Mårtensafton 10/11:
Öppet kväll 18 –

Farsdag 8/11:
11:30 – 14:30
15:00 – 18:00

Om restaurangen är fullsatt öppnar vi sittningen:
19:00 – 22:00

gås, gåsaboor, gåsamidda, gåsamiddag, gåsamidda, tradition

Boka

Gåsamiddag

X