Njutbart...
Njutbart...
Varje månad presenterar vi en särskilt komponerad trerätters meny med säsongens bästa råvaror!
Serveras fr.om. 18/11
Laxtartar, kräm på Shiitakesvamp & tryffel, bakad äggula, timjansolja, rostade pistagenötter, vallmofrön
Vitvinsbrässerad griskind från skånska gårdar, skaldjurssallad, brynt Sandefjordsås, friterad jordärtskocka, apelsindroppar, rostad brysselkål, Mizunaskott
Mousse på vit choklad & hallon, citrussallad med Mescal, smörstekt sockerkaka, salt & chilirostade Cashewnötter
Väl utvalda viner till varje rätt, utsedda av husets somelier!
Varje månad presenterar vi en särskilt komponerad treätters meny med säsongens bästa råvaror!
Serveras fr.om. 18/11
Carpaccio på skånsk beta, kräm på Shiitakesvamp & tryffel, bakad äggula, timjansolja, rostade pistagenötter, vallmofrö
Vårrulle fylld med avorioris & lagrad prästost, brynt Sandefjordsås, friterad jordärtskocka, apelsindroppar, rostad brysselkål, Mizunaskott
Mousse på vit choklad & hallon, citrussallad med Mescal, smörstekt sockerkaka, salt & chilirostade Cashewnötter
Väl utvalda viner till varje rätt, utsedda av husets somelier!
Läs mer