GÄSTGIVAREGÅRD KONFERENS Hotell Restaurang Välkomna till Staffanstorps . .
 

Vilken helg!!!

Vad har Vendeltidsdagar och Mikael Rickfors gemensamt? Absolut ingenting annat än att båda evenemangen ägde rum samma dag!

Vilken fantastisk helg vi har haft!!! Fantastisk rolig men också mycket krävande.

 

Redan på fredagen var vi ute och byggde upp en bardisk i tälten i Uppåkra och hämtade bänkar hos Evivent och parasoller på Gästis.

 

Alejandra som driver Lilla Trädgårdscaféet ville skapa en mysig stämning och tillkallade familj och vänner för att kånka ut soffor och bord, stolar, kylar och kylbänk. Österlenbryggarna kom ut med en extra kyl för att täcka våra behov.

 

Förutom att förbereda allt detta skulle ju naturligtvis maten preppas också. Alejandra och hennes lillasyster Nathali gjorde foccacia med pålägg, plastade dem och gjorde dem klara för att grillas nästa dag, förberedde sallader och kakor. Gästis lagade till en mustig chiligryta, vegetarisk gryta och kittelkorv med surkål.

 

Strålande solsken, 28 gradig värme och ett fantastiskt program lockade upp emot 7000 besökande!

 

När första dagen närmade sig sitt slut var också allt i diskarna slut. Det var bara att kavla upp ärmarna och sätta igång en ny produktion. Svårigheterna vid sådana här event är ju att förutse hur många gäster som kommer att dyka upp och hur många av dem som kommer att vilja äta eller dricka något.

 

 

Adam som också varit på plats fick sedan kasta sig iväg till Gästis där det var stort pådrag eftersom kvällen också bjöd på ett stort och väldigt uppskattat evenemang – scensommarkväll med rockikonen Mikael Rickfors, Louise Raeder, Jonas Wernefort och Livekollektivet. En underbar kväll vi kan erbjuda er gäster tack vare våra sponsorer Guldkanalen, Kornheddinge bryggerikompani, Lokaltidningen Spegeln & Lilla Trädgårdscaféet i Uppåkra.

 

Precis innan tonerna till ”When a man loves a woman” berättade Mikael Rickfors att han friat till Louise Raeder och att hon sagt ja. Love is in the air <3

 

Hög stämning i den underbara sommarkvällen, medryckande musik som fick igång publiken och till det, en riktigt läcker sommarbuffé!